
Спагеті з баклажанами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
80 г.
Лимон
0,5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
275 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Макарони Чумак Спагеті 400г
350 г.
Баклажани фасовані
500 г.
Етапи приготування
01
Очистити баклажани, нарізати тонкими скибочками вздовж плода. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, на 2 хвилини покласти баклажани в воду, після, промити під холодною водою, викласти на паперовий рушник, баклажани повинні просохнути.
02
Довести підсолену воду в каструлі до кипіння, висипати у воду спагеті, варити без кришки 10-12 хвилин, постійно підтримувати невелике кипіння.
03
Налити олію в сковороду, поставити на вогонь, розігріти, викласти баклажани на сковороду в олію, також додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин. Додати лимонний сік. Викласти в сковороду спагеті, влити вершки, перемішати, додати за смаком сіль і перець. Подавати з тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)