
Манний пиріг "Басбуса"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Крупа манна фасована
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Стружка кокосова
200 г.
Цедра лимону Kotanyi 14г
за смаком
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Горіхи Мигдаль 150г
10 шт. (для прикраси)
Лимон
1 шт.
Борошно 7 1кг
20 г.
Етапи приготування
01
Для десерту на невеликому вогні розчинити цукор (200 г.) у воді, додати вичавлений сік з половинки лимона. Довести до кипіння. Залишити остигати.
02
Збити яйце з вершками, цукром (100 г.) і тертою цедрою лимона. Додати кокосову стружку, манну крупу з розпушувачем і ваніллю. Добре перемішати тісто.
03
Форму для випікання присипати борошном, викласти тісто. Випікати пиріг в розігрітій духовці протягом 30 хвилин при 150°C.
04
Полити пиріг сиропом, прикрасити горішками і залишити охолоджуватися. Готову "Басбусу" нарізати на невеликі шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)