
Салат з крабами і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Картопля фасована
2 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Гриби білі свіжеморожені
100 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
М'ясо королівського краба Chatka 220г
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю в киплячій підсоленій воді, до готовності. Після чого остудити і нарізати кубиками.
02
Гриби відварити, печериці нарізати половинками, білі гриби дрібно нарізати.
03
Шинку, крабове м'ясо і солодкий перець нашаткувати.
04
Збити міксером суміш майонезу та лимонного соку, додати також білі гриби, посолити і поперчити за смаком.
05
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити приготовленим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)