
Салат "Нісуаз"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Варшавський
1 качан
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Філе анчоуса Rizzoli солене в олії 380г
8 шт.
Тунець в олії 160г
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
200 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 мл.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
8 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
9 ст. л.
Часник
2 зубчики
Базилік у горщику
8 листочків
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.
02
Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.
03
Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.
04
Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.
05
Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)