
Сільський пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Фарш свинячий
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Морква
80 г.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
140 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
425 г.
Вода негазована Аквуля 2л
30 мл.
Горох Субота 420г
115 г.
Картопля фасована
330 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду і розтопити в ній чверть вершкового масла. Обсмажити фарш до попелистого кольору. Перекласти його на тарілку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Помідори очистити і нарізати кубиками.
03
Розтопити ще чверть вершкового масла і обсмажити цибулю і моркву. Додати до овочів фарш, а потім томатну пасту, розведену водою і нарізані помідори. Тушкувати вміст сковорідки близько 15 хвилин на маленькому вогні. Додати горошок і тушкувати ще кілька хвилин.
04
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре, додавши половину вершкового масла (30 г.) і молоко.
05
Розігріти духовку до 180°C градусів. У форму для запікання викласти фарш з овочами, а зверху пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)