
Свинина в абрикосовому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Абрикос ананасовий
400 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Мед Літній Мед 750г
25 г.
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
250 мл.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Етапи приготування
01
М'ясо промити, нарізати шматочками товщиною 2 см.
02
На гарнір відварити рис та приготувати зелень.
03
М'ясо посолити і поперчити. Потім обсмажити в оливковій олії до золотистої шкірочки.
04
Поки м'ясо смажиться, видавити сік з апельсинів.
05
Коли м'ясо обсмажиться, почати готувати соус. Для цього розтопити вершкове масло. Додати мед, цедру лимона, абрикоси. Протушкувати три хвилини. Долити вино та апельсиновий сік, додати спеції. Кілька абрикос залишити щоб прикрасити м'ясо. А соус збити блендером.
06
Тепер підсмажене м'ясо викласти в соус. Тушкувати 10 хвилин на помірному вогні.
07
Прикрасити готове м'ясо, сервірувати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)