
Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти
Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
430 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
85 г.
Часник
1 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.
02
Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.
03
Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)