
Лазанья із сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Barilla лазанья 500г
9 шт.
Риба Сьомга Рибний Цех слабосолона 100г
800 г.
Морква
2 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
100 г.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
45 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 шт.
Сир моцарелла Український 45% 200г
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно посолити, поперчити та посипати нарізаним кропом рибу. В сковороді обсмажити на оливковій олії часник, додати натерту моркву, злегка посмажити та влити вино, потушкувати хвилин 5.
02
Потім приготувати білий соус: в маленькій кастрюльці розпустити масло. Всипати борошно та швидко розмішати, щоб борошно увібрало масло. Після цього влити порціями молоко, ретельно та швидко розмішати вінчиком, щоб не було грудочок, та на середньому вогні довести до загусання (15 хвилин). Посолити та додати цедру лимону.
03
Листи лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини. На дно форми для запікання налити 2-3 столові ложки соусу, викласти 3 листи, на них половину рибу, половину моркви, третину соусу, далі ще 3 листи - риба - морква - соус, зверху 3 листи - соус - сир. Запікати при 180°С до тих пір, поки розплавиться та підрумяниться сир (близько 30 хвилин).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)