
Млинці з оселедцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Яйце куряче С0 1шт
7 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.
02
На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.
03
Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.
04
Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.
05
Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)