
Теплий салат із квасолею та свининою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
400 г.
Вирізка свиняча
400 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
8 шт.
Часник
1 шт.
Насіння Golden Garden Салат Латук 1г
1 качан
Насіння кунжуту
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці.
02
Свинину вимити, нарізати смужками. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на пласке блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити на соняшниковій олії, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити.
03
Печериці помити, висушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хвилин. Додати до м'яса і квасолі, перемішати.
04
Помідори черрі і салат помити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно його нарвати. Часник очистити, розрізати навпіл і натерти ним чисту сковороду. Обсмажити на ній кунжут, що залишився, постійно помішуючи, 1 хвилину. Всі інгредієнти змішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)