
Горіхове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
90 г.
Мигдаль Snackifications смажений очищений 140г
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Спеція Кориця мелена
1 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно на сухій сковороді обсмажити мигдаль протягом трьох хвилин до легкого рум'янцю. Горіхи змішати в блендері.
02
Просіяти борошно разом з ванільним цукром і корицею. Потім шматки масла змішати в блендері з коричневим цукром і дрібкою солі, а потім невеликими порціями всипати в чашу блендера борошняну суміш і подрібнені горіхи та перемішати все.
03
Готове тісто поставити в холодильник на годину. Далі розкачати на папері охолоджене тісто так, щоб воно стало тонким. Перекласти папір з тістом на деко і відправити його на десять хвилин у холодильник.
04
Перед тим як поставити деко в прогріту до 200°С духовку, потрібно змастити тісто яєчним білком і посипати коричневим цукром. Круглим ножем для піци нарізати лист тіста на квадрати - і випікати п'ятнадцять хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)