
Ніжна куряча печінка з рисом та горошком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеції Сіль чорна
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Приправа Pripravka Перець часниковий 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Горошок зелений Верес 210г
200 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
100 мл.
Печінка куряча розморожена
500 г.
Рис пропарений
200 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
30 г.
Часник Iberica зубчики 100г
5 шт.
Етапи приготування
01
Печінку почистити від плівок, промити, нарізати не занадто дрібно. Цибулю подрібнити, часник дрібно порубати.
02
В глибоку сковорідку чи кастрюлю залити олію, нагріти її. Покласти печінку та обсмажити в олії 5 хвилин. Додати цибулю, часник, обсмажити ще 5 хвилин.
03
Покласти в сковорідку томатну пасту, перемішати. Засипати промитий рис, посолити, додати перець. Залити воду, перемішати, додати горошок. Залишити готуватися на середньому вогні 10 хвилин під закритою кришкою, не перемішуючи.
04
Після пройденого часу зняти сковорідку з вогню та не відкривати кришку ще 10-15 хвилин. За цей час надлишку рідини не залишиться. Перемішати вміст сковорідки. Готово.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)