
Шоколадний мус на апельсиновій крупі
Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Апельсин
1 шт.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
1 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.
02
Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.
03
Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)