
Салат з капустою, яблуком і родзинками
Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста червонокачанна
200 г.
Родзинки
150 г.
Морква
150 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Нашаткувати капусту соломкою.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
04
Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.
05
Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)