
Німецький салат з картоплею
Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Сосиска в тісті з тушкованою капустою 200г
1 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
3 шт.
Каперси Iberica 250г
2 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 пера
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Вершки Галичина 33% 950г
1,5 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1,5 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі.
02
Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
03
Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.
04
Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.
05
Цибулю дрібно порізати.
06
Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)