
Японський чізкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
13 ст. л.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Борошно 7 1кг
8 ст. л.
Малина
150 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 мл.
Етапи приготування
01
У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.
02
Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.
03
До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.
04
Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.
05
Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.
06
На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.
07
Викласти масу у форму.
08
Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.
09
Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.
10
Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.
11
Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.
12
Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.
13
Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)