
Вишуканий грибний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби білі свіжеморожені
50 г
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
200 г
Цибуля
1 шт.
Сир Paladin з пліснявою 50% 100г
150 г
Батон пшеничний половинка
150 г
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Сушені гриби залийте гарячою водою і залиште на 30 хвилин.
02
Тим часом цибулю наріжте кубиками. У каструлі розігрійте частину рослинної олії та обсмажте в ньому цибулю до м'якості.
03
З грибів злийте воду, трохи відіжміть їх, при необхідності наріжте на шматочки. Додайте гриби в каструлю до цибулі і залийте 2,5 л холодної води.
04
Доведіть воду до кипіння, посоліть, поперчіть за смаком, трохи зменшіть вогонь і проваріть все протягом 30 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, подрібніть гриби і цибулю прямо в бульйоні за допомогою блендера.
05
Печериці почистіть і наріжте тонкими шматочками.
06
Знову поставте каструлю з супом на вогонь, додайте печериці та продовжуйте варіння ще 10 хвилин.
07
Потім додайте плавлений сир, перемішайте бульйон до розчинення сиру і зніміть каструлю з вогню.
08
Сир з пліснявою і батон наріжте дрібними кубиками.
09
Часник пропустіть через часниковий прес і з'єднайте з рештою рослинної олії. Перемішайте і дайте настоятися протягом 15 хвилин.
10
Потім цю олію з часником влийте на сковороду, розігрійте. Викладіть нарізаний батон і обсмажте до золотистого кольору.
11
Безпосередньо перед подачею додавайте до супу сухарики і сир з пліснявою. У кожну тарілку при бажанні можна також покласти трохи зелені.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)