Сирне суфле з шинкою і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
6 ст.л.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г
Борошно 7 1кг
6 ст.л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Сметана ХМЗ 20%
1 ч.л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
350 мл
Сир чедер Ammerlander білий 50%
250 г
Шинка Argal Йорк Сендвіч
250 г
Сіль Єгипет
1/4 ст.л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
1/8 ст.л.
Етапи приготування
01
Гриби очистіть і дрібно поріжте.
02
Сир чедер натріть на терці.
03
Шинку наріжте дрібними кубиками.
04
Вершкове масло розтопіть в сотейнику. Додайте гриби і тушкуйте, поки вони не стануть м'якими. Гриби дістаньте, а масло залиште в сотейнику.
05
Всипте до масла борошно, сіль і перець, і нагрівайте, помішуючи, до отримання однорідної загустіваючої маси.
06
Поступово тонкою цівкою влийте молоко, і, не припиняючи помішувати, проваріть масу на середньому вогні до загустіння.
07
Зніміть масу з вогню, всипте сир і перемішайте.
08
Потім додайте гриби і шинку і ще раз добре перемішайте.
09
Білки відділіть від жовтків. Білки приберіть на холод. Жовтки збийте і з'єднайте з отриманою грибною масою
10
Тепер додайте до білків сметану і збийте їх на густу піну.
11
Акуратно влийте збиті білки в жовтковий-грибну масу. Обережно перемішайте масу з білками, здійснюючи рухи не по колу, а знизу догори, щоб білки не спали.
12
Масу розкладіть у 6 формочок (краще взяти спеціальні керамічні, але можна використовувати будь-які формочки для кексів), випікайте у духовці при 200°C приблизно 45-50 хвилин. Подавайте суфле відразу після приготування - через хвилин 20-30 воно спадає.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)