
Чорнослив у сметані
Чорнослив, фарширований волоським горіхом, у сметані – улюблений десерт, знайомий з дитинства. Корисні та дуже смачні ласощі. Протягом багатьох років ця страва нарівні з олів'є і оселедцем під шубою незмінно прикрашала новорічний святковий стіл. До того ж пропонований десерт – відмінний варіант ситного сніданку. Адже чорнослив куди корисніше цукерок. Якщо сухофрукт жорсткий, його необхідно запарювати близько 8-10 хвилин. Жирність сметани вибирайте на свій смак. Густа сметанна суміш зробить десерт більш повітряним і ніжним. Коричневий тростинний цукор додасть страві приємний карамельний смак. При подачі десерт можете прикрасити тертим шоколадом і гілочкою свіжої м'яти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
20 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Волоський горіх
50 г.
Етапи приготування
01
Чорнослив залити окропом хвилин на 5-7, щоб він розпарився і став м'яким.
02
Потім воду злити, а кожний чорнослив злегка надрізати зверху і вставити в нього або половинку, або чверть волоського горіха.
03
Міксером збити сметану з цукром, приблизно 5 хвилин.
04
"Нафарширований" горіхами чорнослив викласти в креманки і залити його збитою сметаною. Креманки прибрати в холодильник на ніч.
05
Волоські горіхи, які залишилися, подрібнити і посипати ними десерт перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)