
Листковий пиріг зі шпинатом і спаржею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
1 кг.
Масло вершкове домашнє
2 ч. л.
Тісто Рудь листкове 1000г
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
3,5 ст. л.
Спаржа зелена 250г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вимити листя шпинату, перекласти в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, довести до кипіння, готувати 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
02
Викласти шпинат в друшляк, перекласти на паперовий рушник, обсушити, після чого дрібно нарізати.
03
Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, висипати шпинат і вилити вершки. Ретельно перемішати.
04
Окремо зварити спаржу в підсоленій воді, після чого остудити і нарізати.
05
Викласти тісто на застелене папером деко, викласти шпинатно-вершкову суміш зі сковороди, зверху викласти спаржу, зверху накрити листом тіста. Випікати 15-20 хвилин у попередньо розігрітій до 180°C духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)