
Шоколадний пасхальний щербет із бренді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
3 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
340 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У невелику каструлю висипати насіння з ванільного стручка і сам стручок. Влити воду, додати цукор і сіль. Поставити на середній вогонь, варити, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру.
02
Додати в каструлю попередньо розламаний на середні шматочки шоколад, змішувати, поки шоколад не розчиниться.
03
Окремо в мисці збити яєчні жовтки, додати їх у каструлю із шоколадною масою. Зменшити вогонь, варити протягом 3 хвилин, постійно помішуючи, маса повинна загуснути.
04
Остудити масу протягом 2 годин, після додати бренді. перекласти масу в ємність, прибрати в холодильник на кілька годин, до повного застигання, періодично перемішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)