
Шашличний салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
200 г.
Оцет Столовий 9% 1л
150 мл.
Сіль Єгипет
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 г.
Етапи приготування
01
Спочатку куряче філе потрібно порізати середніми шматочками. Помістити в глибокий посуд, залити окропом, накрити кришкою та залишити на 30 хвилин.
02
Воду злити. В іншу кастрюлю влити 600 мл. холодної води. Додати лавровий лист, сіль, цукор, перець горошком та влити оцет. Поставити на вогонь та довести до кипіння. Прибрати з вогню та в гарячий маринад викласти шматочки філе. Маринувати м'ясо 4 години.
03
Цибулю почистити та нарізати тонкими півкільцями. Викласти на розігріту сковорідку з олією та обсмажити до прозорості. Додати соус, перемішати та потримати на вогні ще 5 хвилин. М'ясо віджати та перекласти в соус з цибулею. Все ще раз перемішати. Можна подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)