
Рагу з грибами і баклажанами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Цибуля
2 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Часник
3 зубчики
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Перець чилі червоний
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Лимон
1 шт.
Кріп 70г
2 ст. л.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Баклажани і гриби нарізати кубиками. Цибулю, солодкий перець, часник, чилі дрібно нарізати. З лимона вичавити сік. Кріп і петрушку дрібно посікти.
02
Поперчити баклажани паприкою і залишити на 10 хвилин. Потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту. Готувати на пару 10 хвилин.
03
Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Тушкувати цибулю, солодкий перець, часник, чилі, кмин 5 хвилин, до м'якості цибулі. Додати гриби і баклажан, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Змішати воду і лимонний сік в однорідну масу. Додати цю суміш в овочі разом з кропом і петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)