
Омлет по-італійськи
Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Eurogroup 10шт
10 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
450 мл.
Варення Eurogroup малинове 380г
100 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.
02
Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.
03
Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.
04
Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.
05
Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)