
М'ясо з квасолею по-єгипетські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Квасоля вагова
300 г.
Цибуля
3 шт.
Морква
1 шт.
Часник
4 зубчики
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Кінза 70г
1 пучок
Перець чилі червоний
1 шт.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Кардамон Еко 6г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на ніч. М'ясо помити, покласти в каструлю шматком і залити холодною водою. Додати дрібно порізану цибулину, терту моркву, всі спеції.
02
Варити 2 години. Наприкінці варіння бульйон посолити за смаком. Дістати м'ясо, остудити і порізати великими шматками.
03
Бульйон процідити. Квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Для соусу часник, помідори, зелень, перець чилі - дрібно порізати. У сотейник налити олію та обсмажити всі овочі, поки сік від помідорів не випарується. Додати томатну пасту і бульйон. Варити соус поки не загусне.
04
Покласти нарізане м'ясо і квасолю в соус і варити 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)