
Лимонне суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Лимон розрізати навпіл і вичавити сік з обох половин.
02
Збити міксером яєчні жовтки, лимонний сік і половину цукру.
03
Потім додати борошно і ще раз збити міксером хвилини 3.
04
Потім ємність поставити на водяну баню і продовжити збивати міксером хвилин 8-10.
05
Зняти з водяної бані і знову збити тісто міксером на середній швидкості хвилин 10.
06
В окремій ємності збити яєчні білки з цукром, що залишився.
07
Поставити ємність зі збитими білками на водяну баню, почекати, поки розчиниться цукор.
08
Зняти з бані і продовжити збивати до міцної піни.
09
Половину збитих білків ввести в суміш зі збитими жовтками, а потім цю суміш додати до суміші збитих білків, що залишилася.
10
Акуратно наповнити сумішшю форми для запікання. Форми поставити в розігріту до 170°С духовку, хвилин на 15, поки суміш не підніметься і не стане золотистою.
11
Подавати суфле відразу ж, поки воно не опало, присипавши зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)