
Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
185 г.
Сухарі Київхліб Київські 260г
125 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Етапи приготування
01
Масло має настоятися при кімнатній температурі, щоб бути досить м'яким. Змішати в мисці вершкове масло і цукор.
02
Збити окремо яєчні жовтки. Додати жовтки в суміш цукру та масла. Додати також сюди свіжі білі сухарі. Зняти цедру, вичавити лимонний сік, додати цедру із соком в загальну суміш. Всипати розпушувач.
03
Змастити посуд маслом, вилити суміш у неї, варити на водяній бані протягом 40 хвилин. Збити в мисці яєчні білки, вмішати 60 г. цукру, додати в суміш нарізане маленькими кубиками яблуко, перемішати.
04
При подачі вилити на тарілку яблучний соус, зверху викласти пудинг. При бажанні соус можна подати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)