
Ендівій з шинкою "Прошуто", запечені під соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Шинка Metro Chef Прошуто Крудо нарізка 250г
200 г.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1,5 ч. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
1 щіпка
Етапи приготування
01
Ендівій зварити в курячому бульйоні до напівготовності 10-15 хвилин.
02
Обсмажити на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
03
Кожен качан ендівія загорнути в скибочку шинки і укласти в жаровню.
04
Для соусу натерти сир на крупній тертці. У каструлі розтопити на середньому вогні масло. Додати борошно і перемішати. Збиваючи, влити молоко і довести до кипіння. Варити, поки соус не загусне, помішуючи ложкою. Вимкнути вогонь і додати сіль, гірчицю і мускатний горіх. Збити.
05
Полити ендівій соусом. Зверху посипати тертим сиром. Запікати в духовці 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)