
Вишневий клафуті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 склянки
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 склянка
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Борошно 7 1кг
1 склянка
Сіль Єгипет
дрібка
Вишня сушена
500 г
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст.л.
Масло вершкове домашнє
20 г
Етапи приготування
01
Духовку розігрійте до 180°C. Добре змастіть маслом формочки (можна використовувати одну велику форму).
02
У чотирьох яєць відокремте білки від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Розбийте в миску два яйця, влийте ще чотири білка, додайте цукру і збийте до утворення піни.
03
Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте молоко, потім додайте ванільний цукор. Поступово введіть просіяне борошно і сіль і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси.
04
Вишню розморозьте і дайте соку стекти, якщо ви використовуєте свіжі ягоди, видаліть з них кісточки.
05
Викладіть вишні на дно формочок, залийте тістом. Частину ягід викладіть також зверху на тісто. Запікайте протягом 10 хвилин, після чого збавте температуру до 160°C і залиште клафуті в духовці ще на 30 хвилин - тісто має піднятися і підрум'янитися.
06
Проткніть готові клафуті дерев'яною паличкою або зубочисткою - якщо паличка залишилася сухою, пироги готові. Якщо ні - дайте їм ще трохи дійти в духовці. Готові вироби посипте цукровою пудрою, злегка остудіть і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)