
Спагеті з сардиною в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
400 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
230 г.
Сардина Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
190 г.
Оливки Marmarabirlik чорні 450г
100 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Часник
2 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
02
Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
03
Консервовані помідори нарізати шматочками.
04
Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
05
Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
06
Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
07
Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
08
Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
09
Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)