
Пельмені по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г
Свинина котлетна натуральна
300 г
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
15 г
Спеція Імбир мелений
1 ч.л.
Спеція Суміш перців
1 г
Етапи приготування
01
Борошно просійте гіркою. Зробіть в ній поглиблення, і, поступово вливаючи холодну воду (приблизно півсклянки), замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште приблизно на 30 хвилин.
02
М'ясо дуже дрібно порубіть або пропустіть через подрібнювач, посоліть.
03
Влийте 1 склянку води і добре збийте фарш.
04
Цибулю дрібно нарубіть і з'єднайте в з фаршем.
05
Слідом додайте сіль, суміш перців і мелений імбир. Все ретельно перемішайте.
06
Тісто розділіть на 4 шматки. Кожен шматок вимісіть і розкачайте довгою ковбаскою.
07
Потім кожну ковбаску наріжте на 25 шматочків. Після кожен з цих кружечків розкачайте, щоб вони досягли 5 см в діаметрі
08
Підготовлений кружечок тіста покладіть на долоню лівої руки, правою рукою на середину кружечка чайною ложкою покладіть начинку. Заліпіть краї - форма китайських пельменів за цим рецептом практично не відрізняється від звичної нам, хіба що по тому краю, де защипляється пельмень, тіста залишають трохи більше, ніж у нас.
09
У каструлю налийте 2 літри води і доведіть до кипіння
10
Коли вода закипить, опустіть в неї 30 штук пельменів і обережно перемішайте їх шумівкою. Як тільки вода ще раз дійде до кипіння, влийте трохи холодної води.
11
Знову дайте їй закипіти і після знову влийте холодну воду. Після повторіть цю процедуру ще один раз - як тільки пельмені спливуть втретє, вони готові. Потім відваріть таким же чином наступну порцію пельменів.
12
Готові пельмені бажано подавати з соєвим або часниковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)