
Крокке
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Карі Carmencita 40г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
0,5 ст.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
1 ст.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю, охолодити і розім’яти в пюре.
02
Нагріти олію на сковороді.
03
Змішати картопляне пюре з порошком каррі. Приправити сіллю і перцем.
04
Взяти 3 неглибокі миски, в одній збити яйце, в іншу насипати борошно, в третю – сухарі.
05
Зліпити з картопляної суміші невеликі коржі.
06
Опустити кожен корж в борошно і обережно струсити надлишки.
07
Обсмажити картопляні коржі в дуже гарячій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
08
Викласти на тарілку, застелену паперовими рушниками.
09
Подавати з улюбленим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)