
Смажені пельмені по-узбецьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3,5 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
3,5 ст. л.
Сіль Єгипет
1,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розбити яйце в миску, влити воду і всипати 1 ч. л. солі, збити виделкою до однорідності, поступово додавати борошно, замісити тісто. Накрити зверху рушником, залишити на 10-25 хвилин. Після чого, розкачати тісто, вирізати кружальця для майбутніх пельменів.
02
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями, додати до фаршу, посолити і поперчити за смаком.
03
Посуд розігріти до 100°С. Обсмажити в ній фарш до готовності. Прибрати з вогню, накрити кришкою, остудити не виймаючи фарш із посудини.
04
Викласти готовий фарш на приготоване тісто, сформувати пельмені, обсмажити у фритюрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)