
Рибний паштет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе форелі Норвезьке охолоджене
400 г.
Лосось філе запечений з копченою сіллю
200 г.
Цибуля
2 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Оцет Leonardi винний білий 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією.
02
Форель змастити оливковою олією, натерти сіллю і перцем. Запікати в духовці 10 хвилин. Остудити. Видалити кісточки і шкіру. Розім'яти виделкою в однорідну масу.
03
Цибулю дрібно порізати, викласти в сито, обдати окропом, дати стекти. З'єднати 1 ст. л. оцту і 1 ст. л. вершків. Перемішати, залишити на 10 хвилин.
04
Масло вершкове розм'якшити. Лосось збити блендером до однорідної маси. Змішати з цибулею, маслом і фореллю. Перемішати. Залишити в холодильнику на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)