
Дикий рис у кокосовому соусі
Дикий рис - неймовірно корисний продукт для людського організму, і саме тому він стає все популярнішим. Його люблять не тільки кулінари, але і дієтологи. У дикого рису вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат із вираженою горіховою ноткою. З ним можна приготувати велику кількість смачних страв. Дикий рис у кокосовому соусі - одна з них: легка, ароматна, корисна вегетаріанська страва. Її особливість - у вдалому поєднанні дикого рису, імбиру і кокосового молока. В результаті приготування у Вас вийде соковитий і вишуканий гарнір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Pere Дикий та пропарений суміш 800г
1 ст.
Лайм
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
400 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Рис промити в холодній воді, всипати в киплячу воду в співвідношенні 1 ст. рису до 2-2,5 ст. води. Варити протягом 40 хвилин на маленькому вогні.
02
Імбир очистити, помідори нарізати. У чаші блендера змішати імбир, помідори, сік лайма і кокосове молоко. Подрібнити.
03
Відварений рис викласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. У сковороду влити кокосовий соус, посолити за смаком, готувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)