
Млинці дріжджові "Мереживні"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1000 г.
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
11 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50-70 г.
Етапи приготування
01
Підігріти молоко. У 0,25 склянки теплого молока розвести дріжджі, додати 1 чайну ложку цукру і дрібку солі. Поставити опару в тепле місце, щоб "підійшла".
02
Яйця збити з цукром. Додати дріжджі. Добре перемішати. Додати тепле молоко. Потім всипати борошно і добре збити міксером або вінчиком так, щоб тісто вийшло без грудочок. Додати рослинну олію і ще раз добре перемішати. Накрити тісто і поставити в тепле місце.
03
Тісто має підійти 3-4 рази (2-3 години). Підійшло - перемішати, підійшло - перемішати. Останній раз перемішати і відразу почати випікати млинці.
04
Розігріти сковорідку. Перший раз змастити шматочком сала. Ополоником налити в центр сковорідки тісто і, злегка повертаючи сковорідку, розлити тісто по всій поверхні. Випікати на середньому вогні близько 1 хвилини. Потім перевернути млинець на іншу сторону. Випікати так само. Готові млинці, поки вони ще гарячі, змащувати вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)