
Свинина по-польськи в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Сік Наш сік томатний 950мл
2 ст.
Бринза Кілія Балканська 45%
150 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Сіль Єгипет
за смаком
Спеції Сіль чорна
за смаком
Етапи приготування
01
Свіжу свинину нарізати смужками. Обсмажити на рослинній олії до появи золотистого кольору. Потім викласти м'ясо в мультиварку.
02
Бринзу нарізати на шматочки. Висипати до м'яса. Додати спеції за смаком (чорний мелений перець, лавровий лист, коріандр, чебрець, інше).
03
Залити вершками. Включити на мультиварці режим "тушкування". Готувати 30 хвилин.
04
Через 30 хвилин залити в мультиварку томатний сік. Посолити м'ясо. Додати щіпку цукру. Тушкувати ще 20 хвилин.
05
Після сигналу про готовність. Томити 60 хвилин в режимі "Підігрів". Готове м'ясо прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)