
Кіш-лорен з беконом і спаржею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа зелена 250г
8 стебел
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
1 щіпка
Борошно 7 1кг
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Бекон охолоджений
150 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти. Додати сіль, 2 яйця, сметану і нарізане кубиками масло. Вимісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Спаржу очистити від шкірки, варити в киплячій підсоленій воді 4 хвилини. Відрізати головки. Стебла нарізати невеликими шматочками.
03
Сир натерти. Збити 3 яйця з вершками і молоком. Додати в суміш подрібнену спаржу, половину сиру і мускатний горіх. Ще раз збити.
04
Розігріти духовку до 180°C. Деко змастити соняшниковою олією. Тісто розкачати, укласти у форму для випічки так, щоб були закриті дно і бортики. Влити молочно-сирну суміш. Зверху розкласти головки спаржі та дрібно порізаний бекон. Посипати сиром і випікати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)