
Картопляний салат із куркою та креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
300 г.
Картопля фасована
1 шт.
Креветки 90/120
400 г.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Лимон
20 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити «вкруту». Потім охолодити, очистити і нарізати їх скибочками або кубиками. Креветки відварити 3-5 хвилин в підсоленій воді.
03
З лимона вичавити трохи соку. Змішати сік, майонез і томатну пасту. З'єднати всі інгредієнти, додати заправку, сіль, перець і акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)