
Польський суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
250 г.
Ковбаса куряча копчена
300 г.
Квасоля вагова
300 г.
Стебло селери
1 шт.
Морква
1 шт.
Капуста білокачанна
1/4 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.
02
Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.
04
Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.
05
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)