
Кури по-арабськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
700 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
40 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
пучок
Етапи приготування
01
Спершу приготувати часниковий розчин. Для цього часник обчистити від шкірки і дрібно нарізати. Додати його в склянку води з лимонним соком.
02
Курку помити, порізати на шматки і маринувати разом із зеленню в приготованому розчині мінімум одну годину. Далі нарізати цибулю і обсмажити її на олії.
03
У посудину вбити яйце, додати пасеровану цибулю, зелень і все посолити. Шматочки курки (мариновані) обваляти у борошні, потім умочити в яєчно-цибульну суміш і обсмажити на сковороді.
04
Коли курка обсмажиться, перекласти її в розігріту до 180ºС духовку і полити яєчною сумішшю, що залишилася. Запікати 50 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)