
Гарячий молочний напій - слем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
800 мл.
Гвоздика Auchan 10г
6 бутонов
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Кориця Badia палички 14,2г
2 палочки
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Всі спеції: шафран, гвоздику, мускатний горіх і корицю загорнути в марлю.
02
Молоко вилити в каструлю, туди ж покласти марлю зі спеціями і поставити на повільний вогонь. Довести до кипіння.
03
Потім слід томити молоко на повільному вогні хвилин 30, але щоб воно не збігло, потрібно періодично знімати його з вогню, коли воно піднімається до краю каструлі, а потім заново ставити його на вогонь, коли воно опускається.
04
У цей час крохмал розвести у воді.
05
Після чого додати в молоко цукор, трохи перемішати і ввести розведений крохмаль тонкою цівкою.
06
Ще близько 5 хвилин варити напій, а потім зняти каструлю з вогню і дістати марлю зі спеціями.
07
Потім розлити по келихах напій і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)