
Антрекот по-бретонськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цибуля ріпчаста молода
50 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
25 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та перцем, полити олією та залишити на півгодини на тарілці.
02
Покласти на сковорідку з сильно розігрітим вершковим маслом та підсмажити з обох сторін до утворення підсмаженої скоринки, але щоб всередині антрекот залишався злегка сирим.
03
Вершкове масло змішати з цибулею, петрушкою та щіпкою перцю. Розмастити отримане зелене масло по дну глибокої тарілки, покласти на неї антрекот, накрити тарілкою та поставити на водяну баню на 5-7 хвилин.
04
Полити м'ясним соком із сковорідки та подавати з картопляним пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)