
Сирні міні-пироги
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
7 ст. л.
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Помідор
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.
02
Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.
03
Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.
04
Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.
05
У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)