
Солодкий кабачковий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г.
Цукіні
400 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
2 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
600 г.
Спеція Кориця мелена
3 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Волоський горіх
100 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
02
У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.
03
Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.
04
Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.
05
Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)