
Салат із квашеною капустою, шинкою і яблуком
Незважаючи на уявну невигадливість і простоту цей салат добре включити у своє меню взимку, коли особливо треба підкріпити організм вітамінами. Хоча він настільки легкий і освіжаючий, що буде до нагоди і в літню спеку.
Квашена капуста - необмежене джерело всіляких вітамінів і мікроелементів. Крім того, квашена капуста це дуже смачно!!! А ось шинка - абсолютно незамінний на кухні продукт, стане справжньою королевою цієї страви, що апетитно виглядає і ароматно пахне. Яблука додадуть у ваш раціон незлічену кількість так потрібних вам мінеральних речовин.
Щоб страва не виглядала буденною її можна прикрасити часточками яблук, ягодами журавлини, зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста квашена
200 г
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г
Горошок зелений Верес 210г
1 банка
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квашену капусту промити, щоб позбутися від зайвої кислоти, обсушити і дрібно порізати.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Яблуко очистити (можна і не очищати) і нарізати соломкою.
04
Шинку також нарізати соломкою.
05
Із зеленого горошку злити рідину.
06
З'єднати квашену капусту, цибулю, яблуко, шинку і горошок, поперчити, заправити салат олією і добре все перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)