
Рисова запіканка зі сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Рис пропарений
250 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
6 г.
Лимон
1 шт.
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
100 г.
Петрушка 70г
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Лист лавровий
2 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для запікання змастити олією. На дно форми покласти папір для випікання.
02
Зварити рис у великій кількості води. На повільному вогні відварити сьомгу до повної готовності разом з часточками лимону та лавровим листом.
03
Часник дрібно порізати. В мисці змішати готову сьомгу з твердим сиром, часником, петрушкою, гірчицею та рисом. Додати яйця, приправити сіллю та перцем. Ретельно перемішати.
04
Готову суміш викласти в форму і рівномірно розподілити. Випікати близько 20 хвилин, поки суміш не застигне.
05
Витягнути запіканку з духовки та дати їй охолонути у формі, тоді вона стане щільнішою та легко виходитиме з форми.
06
Нарізати запіканку часточками і подавати зі свіжим салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)