
Італійський гарячий шоколад
Весь світ дізнався про шоколад завдяки Колумбу , який відкрив Америку. Адже , какао -боби росли тільки в Південній Америці. Спочатку шоколад , як продукт був виключно напоєм : какао -боби пересмажувати потім змішували їх з холодною водою , додавали гострий перець і пили . Інки наділяли такий шоколадний напій божественними властивостями. А вся справа в хімічному складі какао -бобів , але науки у інків тоді не було. Ще б , адже , після вживання такого напою відразу доливали сили , підвищувався тонус всього організму , поліпшувалося настрій. Так Європа дізналася про шоколад . Звичайно, потім європейці вдосконалили рецепт шоколаду і сьогодні ми маємо такий приголомшливий рецепт приготування італійського гарячого шоколаду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
5 г.
Апельсин
50 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
60 г.
Етапи приготування
01
Апельсин помити, зняти з нього цедру і натерти на дрібній тертці. Змішати частину вершків з крохмалем. Потім вилити всі вершки в каструлю і довести до кипіння.
02
Шоколад розламати на шматочки і додати до вершків. Повністю розтопити шоколад і проварити суміш близько 3 хвилин до загустіння. Розлити шоколад у чашки і прикрасити апельсиновою цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)