
Хмиз з цукровою пудрою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Сіль Єгипет
3 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати сметану в мисці з яйцем, перемішати. Додати в суміш борошно і сіль, замісити тісто.
02
Розкачати тісто в лист, нарізати смужками товщиною 8 см. У центрі кожної смужки зробити розріз ножем, при цьому не розрізаючи до кінця.
03
Згорнути смужку, загорнути один кінець в розріз, потягнути, випрямляючи смужку.
04
Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити отримані смужки тіста. Після чого, перекласти хмиз на паперовий рушник, для видалення зайвого жиру.
05
При подачі викласти хмиз на тарілку, присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)