
Червона капуста по-німецьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста червонокачанна
1 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Гвоздика Auchan 10г
5 г
Вода негазована Аквуля 2л
120 мл
Масло вершкове домашнє
60 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
3 г
Оцет яблучний Borges 250мл
120 мл
Лимон
1/4 шт.
Етапи приготування
01
Нашаткувати капусту.
02
Вирізати серцевину яблука, натерти його на тертці.
03
Змішати у великій каструлі капусту з яблуком, цукром, чорним перцем і гвоздикою.
04
Додати оцет і воду, накрити кришкою, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.
05
Зняти з вогню, злити рідину і додати свіжовичавлений лимонний сік.
06
Розтопити масло в маленькій каструлі на середньо-повільному вогні і залишити, щоб запінилось і стало золотистим. Зняти масло з вогню і додати в готову капусту разом з лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)